Super tapety Xiaomi
Zdroj: xiaomiportal.sk

Zapnite si Super tapety aj na smartfónoch, ktoré ich nepodporujú vrátane Xiaomi zariadení so staršou verziou MIUI

Pomocou tohto návodu môžete nainštalovať Super tapety do ľubovoľného smartfónu

MIUI 12 nadstavba priniesla viacero noviniek a vylepšení. Nie všetky sú však dostupné pre všetky zariadenia. Dobrým príkladom sú takzvané Super tapety, ktoré sú dostupnými len pre vlajkové zariadenie. Oficiálnym dôvodom je, že na ich korektné fungovanie potrebujete výkonnejšie zariadenia. V prípade, ak by ste chceli túto funkciu vyskúšať aj na oficiálne neodporovaných zariadeniach, tak máme pre vás tip, ako na to. Priniesol ho portál xda-developers.com.

Zapnite si Super tapety na vašom Xiaomi smartfóne

Pozn. redakcie: inštaláciu funkcie Super tapiet robíte na vlastné riziko

Návod je vcelku jednoduchým. Postačí vám k tomu stiahnuť si inštalačný balíček aplikácie. Ten môžete stiahnuť z tohto odkazu. Následne je potrebné vami zvolený inštalačný balíček nainštalovať do zariadenia.

Potom, ako si ste si stiahli inštalačný balíček z odkazu vyššie a nahrali ste ho do telefónu, tak je potrebné nainštalovať aplikáciu Tapety od spoločnosti Google (pomocou tejto aplikácie je možné zvoliť živé Super tapety). Aplikáciu môžete stiahnuť z obchodu Google Play prostredníctvom odkazu nižšie.

Tapety
Tapety
Developer: Google LLC
Price: Free

Ako nainštalujete aplikáciu Tapety, tak si otvorte sekciu Dynamické tapety, v rámci ktorej nájdete Super tapety od spoločnosti Xiaomi. Následne stačí už len zvoliť vami požadovanú tapetu, ktorú ste si nainštalovali do vášho zariadenia.

Mimochodom, pomocou tohto návodu je možné nahrať Super tapety aj do iných zariadení, ako sú Xiaomi telefóny, resp. Redmi, či Poco.

Mohlo by vás tiež zaujímať